Ziarno zbóż, produkty wytworzone na bazie ziarna zbóż i pasze - Oznaczanie zawartości tłuszczu surowego i tłuszczu całkowitego metodą ekstrakcji Randalla PN-EN ISO 11085 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Arkusz
- 9788327568243
- PN-EN ISO 11085:2015-10
- Cereals, cereals-based products and animal feeding stuffs - Determination of crude fat and total fat content by the Randall extraction method (ISO 11085:2015) [Other title]
- Nr ujednolicony: PN-EN ISO 11085:2015-10
- Dostępne również w formie elektronicznej.
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7981 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000140823 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
ICS 65.120 ; 67.060.
Bibliogr. s. 18.
Dostępne również w formie elektronicznej.
Wprowadza EN ISO 11085:2015, IDT ; ISO 11085:2015, IDT. Zastępuje PN-EN ISO 11085:2010. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 19 października 2015 r.
Wprowadza EN ISO 11085:2015, IDT ; ISO 11085:2015, IDT. Zastępuje PN-EN ISO 11085:2010. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 19 października 2015 r.