Przetwory warzywne - Przecier pomidorowy PN-A-77606:1996 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8370018351
- Vegetable products - Tomato puree [Other title]
- Nr ujednolicony: PN-A-77606:1996
- Przecier pomidorowy
- PN-A-77606
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-4989 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000141007 |
ICS 67.080.20 ; SKN 1253.
Zamiast BN-73/8123-03 ; Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 7 marca 1996 r.
Zamiast BN-73/8123-03 ; Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 7 marca 1996 r.