Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Przetwory warzywne - Przecier pomidorowy PN-A-77606:1996 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 1996.Description: 4 s. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8370018351
Other title:
  • Vegetable products - Tomato puree [Other title]
  • Nr ujednolicony: PN-A-77606:1996
  • Przecier pomidorowy
  • PN-A-77606
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-4989 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000141007
Total holds: 0

ICS 67.080.20 ; SKN 1253.

Zamiast BN-73/8123-03 ; Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 7 marca 1996 r.

Zamiast BN-73/8123-03 ; Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 7 marca 1996 r.