Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Oleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Ocena sensoryczna smakowitości metodą punktową rafinowanych olejów i tłuszczów PN-A 86935 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 1996.Description: 5 s. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8370018351
Other title:
  • PN-A 86935
  • Animal and vegetable oils and fats - Sensory analysis of flavour by scoring method of the refined oils and fats [Other title]
  • Nr ujednolicony: PN-A 86935:1996
  • Ocena sensoryczna smakowitości metodą punktową rafinowanych olejów i tłuszczów
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-5082 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000141050
Normy Normy Biblioteka Główna URK Magazyn Główny PN-5083 (Browse shelf(Opens below)) 2 Zamówienie na rewersie tradycyjnym tylko do skorzystania w Czytelni Głównej 1000141051
Total holds: 0

ICS 67.200.10.

Zamiast BN-76/8050-24 ; Ustanowiona przez Prezesa PKN dnia 30 października 1996 r.

Zamiast BN-76/8050-24 ; Ustanowiona przez Prezesa PKN dnia 30 października 1996 r.

Polska.
Polska.