Produkty drobiarskie - Półprodukty z surowego mięsa drobiowego - Wymagania i metody badań PN-A-86527 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne Alfa-Wero, 1996.Description: 6 s. ; 30 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8370018351
- PN-A-86527
- Poultry products - Poultry meat preparations - Requirements and test methods [Other title]
- Nr ujednolicony: PN-A-86527:1996
- Półprodukty z surowego mięsa drobiowego
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-5118 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000141079 |
Total holds: 0
ICS 67.120.20.
Ustanowiona 24 października 1996 r. Zamiast BN-87/8151-04; BN-83/8151-53.
