Herbata - Przygotowanie naparu do badań sensorycznych PN-ISO 3103 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: English Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 1996.Description: [2], 6, [2] s. : il. ; 30 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8371903065
- PN-ISO 3103:1996
- Tea - Preparation of liquor for use in sensory tests [Other title]
- Dostępne również w formie elektronicznej.
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-5214 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000141100 |
ICS 67.140.10.
Dostępne również w formie elektronicznej.
Wprowadza ISO 3103-1980. Zastępuje BN-80/8191-09. Ustanowiona przez PKN 16 grudnia 1996 r.
