Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Wyroby garmażeryjne kulinarne- Wymagania PN-A-82013 = Ready-to-serve culinary products - Requirements = Produits culinaires - Conditions = Kulinarnye izdeliâ - Trebovaniâ / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 1996.Description: 31 stron ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8371903006
Other title:
  • Ready-to-serve culinary products - Requirements
  • Produits culinaires - Conditions
  • Kulinarnye izdeliâ - Trebovaniâ
  • PN-A-82013
  • Numer ujednolicony: PN-A-82013:1996
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-5218 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000141107
Total holds: 0

ICS 67.040, SKN 1211.

Opis według okładki.

Zamiast BN-89/8157-02, BN-83/8159-01, BN-83/8159-02, BN-83/8159-03, BN-86/8159-08, BN-83/8159-09 ; Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 30 grudnia 1996 r.

Zamiast BN-89/8157-02, BN-83/8159-01, BN-83/8159-02, BN-83/8159-03, BN-86/8159-08, BN-83/8159-09 ; Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 30 grudnia 1996 r.

Polska.