Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Mięso i przetwory mięsne - Badania mikrobiologiczne - Badanie szczelności konserw hermetycznie zamkniętych PN-A-82055-4 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 1997.Description: 3 s. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8323601895
Other title:
  • PN-A-82055-4
  • Badania mikrobiologiczne
  • Nr ujednolicony: PN-A-82055-4:1997
  • Badania szczelności konserw hermetycznie zamkniętych
  • Meat and meat products - Microbiological examinations - Determination tightness canned products of hermetically closed [Other title]
Subject(s):
Total holds: 0

ICS 67.120.10 ; SKN 1219.

Ustanowiona dnia 24 lutego 1997 r. ; Zamiast PN-83/A-82054.

Ustanowiona dnia 24 lutego 1997 r. ; Zamiast PN-83/A-82054.

Polska.
Polska.