Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego : praca zbiorowa. T. 2, Procesy przenoszenia ciepła i masy / pod red. Piotra P. Lewickiego ; [aut. rozdz. Piotr P. Lewicki et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Podręczniki Akademickie. Przemysł SpożywczyPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1990.Edition: Wyd. 2 zm. i uzupDescription: 451, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8320410533
  • 832041055X
Other title:
  • Procesy przenoszenia ciepła i masy
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 167384 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000141202
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Dla studentów wydziałów technologii żywności akademii rolniczych oraz chemii spożywczej politechnik.