Baner ze zdjęciem biblioteki

Mikrobiologia dla przemysłu spożywczego / Teresa Drewniak i Emil Drewniak.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Państwowe Wydawnictwa Szkolnictwa Zawodowego, 1968.Edition: Wyd. 3 zmDescription: 239, [1] s. : il. ; 21 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Subject(s): Summary: Podręcznik dla kl. I technikum przemysłu spożywczego, specjalność-analiza techniczna w przemyśle spożywczym.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 167415 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000141225
Total holds: 0

Podręcznik dla kl. I technikum przemysłu spożywczego, specjalność-analiza techniczna w przemyśle spożywczym.