Mięso i przetwory mięsne - Masa tłuszczowo-białkowa z mechanicznego odmięśniania kości PN-A-82247 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8323606269
- PN-A-82247
- Masa tłuszczowo-białkowa z mechanicznego odmięśniania kości
- Nr ujednolicony: PN-A-82247:1997
- Meat and meat products - Mechanically recoverd meat [Other title]
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-5341 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000141260 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
ICS 67.120.10.
Bibliogr. s. 8.
Ustanowiona 17 listopada 1997 r. ; Zamiast BN-89/8019-01.
Ustanowiona 17 listopada 1997 r. ; Zamiast BN-89/8019-01.