Drożdże. Metody badań - Oznaczanie zawartości białka ogólnego i strawnego PN-A-79005-7 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8323606404
- PN-A-79005-7
- Yeast. Test methods - Determination of (complete) raw and digestible protein [Other title]
- Nr ujednolicony: PN-A-79005-7: 1997
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-5389 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000141297 |
SKN 1292 ; ICS 67.220.20.
Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 28 października 1997 r. ; Zamiast PN-73/A-79005 p. 2.16., 2.17.
Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 28 października 1997 r. ; Zamiast PN-73/A-79005 p. 2.16., 2.17.