Mięso i przetwory mięsne - Badania mikrobiologiczne - Wykrywanie obecności bakterii proteolitycznych PN-A-82055-14 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Arkusz
- 8323607141
- PN-A-82055-14
- Nr ujednolicony: PN-A-82055-14:1997
- Badania mikrobiologiczne - Wykrywanie obecności bakterii proteolitycznych
- Wykrywanie obecności bakterii proteolitycznych
- Meat and meat products - Microbiological examinations - Detection of proteolitic bacteria [Inny tytuł]
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-5423 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000141334 |
Liczba zamówień: 0
Przeglądanie Biblioteka Główna URK półki, Lokalizacja półki: Czytelnia WTŻ Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Grupa katalogowa : SKN 1219, ICS 07.100.30.
Ustanowiona dnia 28 listopada 1997 r. ; Zamiast PN-83/A-82054 p. 2.7.2.
Ustanowiona dnia 28 listopada 1997 r. ; Zamiast PN-83/A-82054 p. 2.7.2.