Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Mięso i przetwory mięsne - Badania mikrobiologiczne - Oznaczanie liczby bakterii kwasu mlekowego PN-A-82055-17 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 1997.Description: 6 s. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Arkusz
ISBN:
  • 8323607222
Other title:
  • PN-A-82055-17
  • Nr ujednolicony: PN-A-82055-17:1997
  • Meat and meat products - Microbiological examinations - Enumeration of lactic acid bacteria [Other title]
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-5455 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000141339
Total holds: 0

Grupa katalogowa: ICS 07.100.30 ; SKN 1219.

Ustanowiona 28 listopada 1997 r.

Ustanowiona 28 listopada 1997 r.

Polska.