Mięso i przetwory mięsne - Badania mikrobiologiczne - Oznaczanie liczby bakterii kwasu mlekowego PN-A-82055-17 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Arkusz
- 8323607222
- PN-A-82055-17
- Nr ujednolicony: PN-A-82055-17:1997
- Meat and meat products - Microbiological examinations - Enumeration of lactic acid bacteria [Other title]
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-5455 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000141339 |
Total holds: 0
Grupa katalogowa: ICS 07.100.30 ; SKN 1219.
Ustanowiona 28 listopada 1997 r.
Ustanowiona 28 listopada 1997 r.