Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Innowacyjność produktowa na przykładzie sektora piekarskiego / Aldona Borowska, Barbara Kowrygo.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013.Description: 146, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788375835168
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mo 03 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000144286
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sf 09 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000141353
Total holds: 0

Aneks.

Bibliogr. s. 123-137.