Innowacyjność produktowa na przykładzie sektora piekarskiego / Aldona Borowska, Barbara Kowrygo.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788375835168
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mo 03 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000144286 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sf 09 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000141353 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia Główna Close shelf browser (Hides shelf browser)
Aneks.
Bibliogr. s. 123-137.