Analiza żywności - Oznaczanie akryloamidu w żywności metodą chromatografii cieczowej sprzężonej z tandemową spektrometrią mas (LC-ESI-MS/MS) PN-EN 16618 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Arkusz
- 9788327571953
- PN-EN 16618:2015-06
- Nr ujednolicony: PN-EN 16618:2015-06
- Food analysis - Determination of acrylamide in food by liquid chromatography tandem mass spectrometry (LC-ESI-MS/MS) [Other title]
- Dostępne również w formie elektronicznej.
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7983 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000144284 |
ICS 67.050; 67.060; 67.080.20; 67.140.20.
Bibliogr. s. 22.
Dostępne również w formie elektronicznej.
Wprowadza EN 16618:2015, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 8 czerwca 2015 r.
Wprowadza EN 16618:2015, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 8 czerwca 2015 r.