Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Analiza żywności - Oznaczanie benzo[a]pirenu, benz[a]antracenu, chryzenu i benzo[b]fluorantenu w artykułach żywnościowych metodą chromatografii gazowej sprzężonej ze spektrometrią mas (GC-MS) PN-EN 16619 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język oryginału: angielski Szczegóły wydania: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, cop. 2017.Opis: 2, 36 s. : il. ; 30 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Arkusz
ISBN:
  • 9788327572301
Inny tytuł:
  • PN-EN 16619:2015-06
  • Nr ujednolicony: PN-EN 16619:2015-06
  • Food analysis - Determination of benzo[a]pyrene, benz[a]anthracene, chrysene and benzo[b]fluoranthene in foodstuffs by gas chromatography mass spectrometry (GC-MS) [Inny tytuł]
Inna postać fizyczna:
  • Dostępne również w formie elektronicznej.
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-7984 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000144283
Liczba zamówień: 0

ICS 67.050.

Bibliogr. s. 36.

Dostępne również w formie elektronicznej.

Wprowadza EN 16619:2015, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 8 czerwca 2015 r.

Wprowadza EN 16619:2015, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 8 czerwca 2015 r.

Polska.