Analiza żywności - Oznaczanie benzo[a]pirenu, benz[a]antracenu, chryzenu i benzo[b]fluorantenu w artykułach żywnościowych metodą chromatografii gazowej sprzężonej ze spektrometrią mas (GC-MS) PN-EN 16619 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Arkusz
- 9788327572301
- PN-EN 16619:2015-06
- Nr ujednolicony: PN-EN 16619:2015-06
- Food analysis - Determination of benzo[a]pyrene, benz[a]anthracene, chrysene and benzo[b]fluoranthene in foodstuffs by gas chromatography mass spectrometry (GC-MS) [Inny tytuł]
- Dostępne również w formie elektronicznej.
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7984 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000144283 |
Liczba zamówień: 0
ICS 67.050.
Bibliogr. s. 36.
Dostępne również w formie elektronicznej.
Wprowadza EN 16619:2015, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 8 czerwca 2015 r.
Wprowadza EN 16619:2015, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 8 czerwca 2015 r.