Analiza żywności - Oznaczanie furanu w kawie i produktach kawowych w fazie nadpowierzchniowej metodą chromatografii gazowej sprzężonej ze spektrometrią mas (HS GC-MS) PN-EN 16620 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Arkusz
- 9788327572387
- PN-EN 16620:2015-06
- Nr ujednolicony: PN-EN 16620:2015-06
- Food analysis - Determination of furan in coffee and coffee products by headspace gas chromatography and mass spectrometry (HS GC-MS) [Other title]
- Dostępne również w formie elektronicznej.
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7985 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000144282 |
ICS 67.140.20.
Bibliogr. s. 15.
Dostępne również w formie elektronicznej.
Wprowadza EN 16620:2015, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 8 czerwca 2015 r.
Wprowadza EN 16620:2015, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 8 czerwca 2015 r.