Półprodukty cukiernicze - Oznaczanie temperatury mięknienia i całkowitego sklarowania tłuszczu kakaowego PN-A-88030 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8323610045
- PN-A-88030
- Confectionery semi-products - Determination of softening and complete clarifying temperature of cacao fat [Other title]
- Oznaczanie temperatury mięknienia i całkowitego sklarowania tłuszczu kakaowego
- Nr ujednolicony: PN-A-88030:1998
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-5566 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000144325 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
ICS 67.180.10.
Zamiast BN-69/8090-10 ; Ustanowiona przez Prezesa PKN dnia 2 stycznia 1998 r.
Zamiast BN-69/8090-10 ; Ustanowiona przez Prezesa PKN dnia 2 stycznia 1998 r.