Wyroby i półprodukty ciastkarskie - Badania mikrobiologiczne - Zakres i metody badań PN-A-74134-3 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8323611629
- Pastry products and semi-products - Microbiological examination - Range and examination methods [Inny tytuł]
- PN-A-74134-3
- Nr ujednolicony: PN-A-74134-3: 1998
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-5569 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000144323 |
Liczba zamówień: 0
Przeglądanie Biblioteka Główna URK półki, Lokalizacja półki: Czytelnia WTŻ Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
ICS 07.100.30.
Zastępuje BN-84/8070-06 ; Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 2 stycznia 1998 r.
Zastępuje BN-84/8070-06 ; Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 2 stycznia 1998 r.