Wyroby i półprodukty ciastkarskie - Badania mikrobiologiczne - Oznaczanie liczby Bacillus cereus PN-A-74134-5 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8323611785
- Pastry products and semi-products - Microbiological examination - Determination of Bacillus cereus number [Other title]
- PN-A-74134-5
- Nr ujednolicony: PN-A-74134-5: 1998
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-5571 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000144321 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
ICS 07.100.30.
Zastępuje BN-84/8070-06; Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 2 stycznia 1998 r.
Zastępuje BN-84/8070-06; Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 2 stycznia 1998 r.