Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Wyroby piekarskie - Wyroby z ciasta zaparzonego w roztworze wodorotlenku sodowego lub w wodzie PN-A-74111 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 1998.Description: 4 s. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8323611300
Other title:
  • Wyroby z ciasta zaparzonego w roztworze wodorotlenku sodowego lub w wodzie
  • Bakery product - Product made of dough steamed in a sodium hydrante solution or water [Other title]
  • PN-A-74111
  • Nr ujednolicony: PN-A-74111: 1998
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-5584 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000144318
Total holds: 0

ICS 67.060.

Zastępuje BN-91/8097-07; Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 2 stycznia 1998 r.

Zastępuje BN-91/8097-07; Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 2 stycznia 1998 r.

Polska.
Polska.