Technologia produktów owocowych i warzywnych : podręcznik dla studentów wyższych szkół rolniczych. T. 2 / E. Pijanowski, S. Mrożewski.
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne, 1964.Edition: Wyd. 2 popr. i uzupDescription: VII, [1], 634, [1] s., [2] s. tabl. złoż. : il. ; 25 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 167553 (Browse shelf(Opens below)) | T. 2 | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000144377 | ||
Depozyt
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 011777 (Browse shelf(Opens below)) | T. 2 | 2 | Checked out | 24.04.2028 | 1000088263 |
Total holds: 0
Wg metryki książki: Wyd. 2.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
