Jogurt - Oznaczanie zawartości całkowitej suchej masy (Metoda odniesienia) PN-ISO 13580 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Arkusz
- 9788327575401
- PN-ISO 13580:2017-03
- Nr ujednolicony: PN-ISO 13580:2017-03
- Yogurt - Determination of total solids content (Reference method) [Other title]
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-7989 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000144394 |
ICS 67.100.99.
Bibliogr. s. 11.
Wprowadza ISO 13580:2005, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 23 marca 2017 r.
Wprowadza ISO 13580:2005, IDT. Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 23 marca 2017 r.