Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Enzymy w technologii spożywczej / redakcja naukowa Robert J. Whitehurst, Maarten Van Oort ; [z języka angielskiego tłumaczyła Agnieszka Błaszczak].

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : PWN, 2016.Description: 477, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788301187798
Other title:
  • Tyt. oryg.: Enzymes in food technology
Subject(s): Online resources:
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mf 11 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000144627
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sc 29 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000144565
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.