Uwarunkowania rozwoju i dyfuzji innowacji w sektorze rolno-spożywczym i na obszarach wiejskich / redakcja naukowa Szczepan Figiel ; autorzy: Piotr Chechelski, Szczepan Figiel, Renata Grochowska, Wojciech Kozłowski, Dominika Kuberska.
Material type:
TextSeries: Monografie Programu Wieloletniego ; nr 43 | Rolnictwo Polskie i UE 2020+Publication details: Warszawa : Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2016.Description: 138, [1] s. : il. kolor. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788376586540
- Dostępne również w wersji elektronicznej.
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 157056 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000144745 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 131-[139].
Dostępne również w wersji elektronicznej.
