Metody statystyczne w badaniu jakości produktów żywnościowych i chemicznych / Zbigniew Bożyk, Wiesław Rudzki.
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1977.Edition: Wyd. 2, zmDescription: 377, [3] s. : tab., wykr., err. ; 25 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 167660 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000144823 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn WL | 94087 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni WL po uprzednim zamówieniu | 1000103599 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 377.
