Koncentraty spożywcze - Metody badań - Oznaczenia stopnia skleikowania skrobi PN-A-79011-11 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8323612080
- Dry food mixes - Test methods - Determination of degree of starch gelatinization [Other title]
- Nr ujednolicony: PN-A-79011-11:1998
- PN-A-79011-11
- Oznaczenia stopnia skleikowania skrobi
- Dostępne również w formie elektronicznej.
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-5605 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000144941 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
ICS 67.040 ; SKN 1299.
Dostępne również w formie elektronicznej.
Zamiast BN-84/8130-04. Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 7 stycznia 1998 r.
Zamiast BN-84/8130-04. Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 7 stycznia 1998 r.