Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Koncentraty spożywcze - Metody badań - Oznaczenia stopnia skleikowania skrobi PN-A-79011-11 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 1998.Description: 3 s. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8323612080
Other title:
  • Dry food mixes - Test methods - Determination of degree of starch gelatinization [Other title]
  • Nr ujednolicony: PN-A-79011-11:1998
  • PN-A-79011-11
  • Oznaczenia stopnia skleikowania skrobi
Subject(s): Available additional physical forms:
  • Dostępne również w formie elektronicznej.

ICS 67.040 ; SKN 1299.

Dostępne również w formie elektronicznej.

Zamiast BN-84/8130-04. Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 7 stycznia 1998 r.

Zamiast BN-84/8130-04. Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 7 stycznia 1998 r.

Polska.