Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Analiza sensoryczna - Metodologia - Metoda badania wrażliwości smakowej PN-ISO 3972 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 1998.Description: 12 s. : il. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8323610827
Other title:
  • PN-ISO 3972
  • Nr ujednolicony: PN-ISO 3972:1998
  • Metoda badania wrażliwości smakowej
  • Sensory analysis - Methodology - Method of investigating sensitivity of taste [Other title]
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-5735 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000141482
Total holds: 0

Grupa katalogowa: SKN 1209, ICS 67.240.

Zatwierdzona 2 stycznia 1998 r. ; Zamiast: PN-65/A-04021.

Zatwierdzona 2 stycznia 1998 r. ; Zamiast: PN-65/A-04021.

Polska.