Analiza sensoryczna - Metodologia - Metoda badania wrażliwości smakowej PN-ISO 3972 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8323610827
- PN-ISO 3972
- Nr ujednolicony: PN-ISO 3972:1998
- Metoda badania wrażliwości smakowej
- Sensory analysis - Methodology - Method of investigating sensitivity of taste [Other title]
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-5735 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000141482 |
Grupa katalogowa: SKN 1209, ICS 67.240.
Zatwierdzona 2 stycznia 1998 r. ; Zamiast: PN-65/A-04021.
Zatwierdzona 2 stycznia 1998 r. ; Zamiast: PN-65/A-04021.