Bezpieczeństwo elektrycznych przyrządów do użytku domowego i podobnego - Wymagania szczegółowe dotyczące elektrycznych trzonów kuchennych, piekarników, płyt kuchennych i płytek grzejnych dla zakładów zbiorowego żywienia PN-EN 60335-2-36 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8323637490
- PN-EN 60335-2-36
- Nr ujednolicony: PN-EN 60335-2-36:1999
- Wymagania szczegółowe dotyczące elektrycznych trzonów kuchennych, piekarników, płyt kuchennych i płytek grzejnych dla zakładów zbiorowego żywienia
- Safety of household and similar electrical appliances - Part 2: Particular requirements for commercial electric cooking ranges, ovens, hobs and hob elements (IEC 335-2-36:1993, modified) [Other title]
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-5780 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000141496 |
ICS 97.040.20.
Niniejsza norma jest polską wersją normy europejskiej EN 60335-2-36:1995 z wprowadzonymi zmianami A1:1996 i A2:1999.
Ustanowiona 13 września 1999 r. ; Zamiast PN-90/E-08233.
Ustanowiona 13 września 1999 r. ; Zamiast PN-90/E-08233.
Niniejsza norma jest polską wersją normy europejskiej EN 60335-2-36:1995 z wprowadzonymi zmianami A1:1996 i A2:1999.