Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Mięso i przetwory mięsne - Badania mikrobiologiczne - Oznaczanie liczby bakterii Bacillus cereus PN-A-82055-15 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: [Warszawa] : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 1999.Description: 11 s. : il. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8323627207
NUKAT: xx004029607Inne nry kontrolne: (OCoLC)993829652 Other title:
  • PN-A-82055-15
  • Nr ujednolicony: PN-A-82055-15:1999
  • Meat and meat products - Microbiological examinations - Enumeration of Bacillus cereus bacteria [Other title]
  • Viande et produits a base de viande - Essais microbiologiques - Dénombrement des bacteries Bacillus cereus [Other title]
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-5889 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000141520
Total holds: 0

ICS 07.100.30; 67.120.10.

U góry s. tyt.: Polska Norma.

Bibliogr. s. 11.

Tytuł także ang., fr.

Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 7 stycznia 1999 r.