Mięso i przetwory mięsne - Badania mikrobiologiczne - Oznaczanie liczby bakterii Bacillus cereus PN-A-82055-15 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Rodzaj materiału:
TekstSzczegóły wydania: [Warszawa] : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 1999.Opis: 11 s. : il. ; 30 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8323627207
- PN-A-82055-15
- Nr ujednolicony: PN-A-82055-15:1999
- Meat and meat products - Microbiological examinations - Enumeration of Bacillus cereus bacteria [Inny tytuł]
- Viande et produits a base de viande - Essais microbiologiques - Dénombrement des bacteries Bacillus cereus [Inny tytuł]
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-5889 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000141520 |
Liczba zamówień: 0
ICS 07.100.30; 67.120.10.
U góry s. tyt.: Polska Norma.
Bibliogr. s. 11.
Tytuł także ang., fr.
Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 7 stycznia 1999 r.
