Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Mięso i przetwory mięsne - Badania mikrobiologiczne - Oznaczanie liczby bakterii Bacillus cereus PN-A-82055-15 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: [Warszawa] : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 1999.Opis: 11 s. : il. ; 30 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8323627207
NUKAT: xx004029607Inne nry kontrolne: (OCoLC)993829652 Inny tytuł:
  • PN-A-82055-15
  • Nr ujednolicony: PN-A-82055-15:1999
  • Meat and meat products - Microbiological examinations - Enumeration of Bacillus cereus bacteria [Inny tytuł]
  • Viande et produits a base de viande - Essais microbiologiques - Dénombrement des bacteries Bacillus cereus [Inny tytuł]
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Kod kreskowy
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-5889 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000141520
Liczba zamówień: 0

ICS 07.100.30; 67.120.10.

U góry s. tyt.: Polska Norma.

Bibliogr. s. 11.

Tytuł także ang., fr.

Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 7 stycznia 1999 r.