Mięso i przetwory mięsne - Badania mikrobiologiczne - Oznaczanie liczby bakterii Bacillus cereus PN-A-82055-15 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
TextPublication details: [Warszawa] : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 1999.Description: 11 s. : il. ; 30 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8323627207
- PN-A-82055-15
- Nr ujednolicony: PN-A-82055-15:1999
- Meat and meat products - Microbiological examinations - Enumeration of Bacillus cereus bacteria [Other title]
- Viande et produits a base de viande - Essais microbiologiques - Dénombrement des bacteries Bacillus cereus [Other title]
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-5889 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000141520 |
ICS 07.100.30; 67.120.10.
U góry s. tyt.: Polska Norma.
Bibliogr. s. 11.
Tytuł także ang., fr.
Ustanowiona przez Polski Komitet Normalizacyjny dnia 7 stycznia 1999 r.
