Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Mąka pszenna - Fizyczne właściwości ciasta - Oznaczanie wodochłonności i właściwości reologicznych za pomocą farinografu PN-ISO 5530-1 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 1999.Description: 16 s. : il. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8371794177
Other title:
  • PN-ISO 5530-1
  • Nr ujednolicony: PN-ISO 5530-1:1999
  • Fizyczne właściwości ciasta
  • Oznaczanie wodochłonności i właściwości reologicznych za pomocą farinografu
  • Wheat fluor - Physical characteristics of doughs - Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph [Other title]
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-5922 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000142005
Total holds: 0

ICS 67.060.

Niniejsza norma jest tłumaczeniem angielskiej wersji normy międzynarodowej ISO 5530-1:1997.

Bibliogr. s. 16.

Ustanowiona 6 sierpnia 1999 r.

Ustanowiona 6 sierpnia 1999 r.