Soki owocowe i warzywne - Oznaczanie enzymatyczne zawartości kwasu cytrynowego (cytrynianu) - Metoda spektrometryczna z NADH PN-EN 1137 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8373307168
- PN-EN 1137:2000
- Oznaczanie enzymatyczne zawartości kwasu cytrynowego (cytrynianu) - Metoda spektrometryczna z NADH
- Fruit and vegetable juices - Enzymatic determination of citric acid (citrate) content - NADH spectrometric method [Other title]
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-6200 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000141562 |
ICS 67.160.20.
Zawiera załączniki informacyjne.
Bibliogr. s. 9.
Wprowadza EN 1137:1994, IDT; Ustanowiona przez PKN dnia 27 listopada 2000 r.
Wprowadza EN 1137:1994, IDT; Ustanowiona przez PKN dnia 27 listopada 2000 r.