Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Soki owocowe i warzywne - Oznaczanie enzymatyczne zawartości kwasu cytrynowego (cytrynianu) - Metoda spektrometryczna z NADH PN-EN 1137 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2000.Description: 10 s. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8373307168
Other title:
  • PN-EN 1137:2000
  • Oznaczanie enzymatyczne zawartości kwasu cytrynowego (cytrynianu) - Metoda spektrometryczna z NADH
  • Fruit and vegetable juices - Enzymatic determination of citric acid (citrate) content - NADH spectrometric method [Other title]
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-6200 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000141562
Total holds: 0

ICS 67.160.20.

Zawiera załączniki informacyjne.

Bibliogr. s. 9.

Wprowadza EN 1137:1994, IDT; Ustanowiona przez PKN dnia 27 listopada 2000 r.

Wprowadza EN 1137:1994, IDT; Ustanowiona przez PKN dnia 27 listopada 2000 r.