Soki owocowe i warzywne - Oznaczanie enzymatyczne zawartości kwasu D-jabłkowego - Metoda spektrometryczna z NAD PN-EN 12138 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
TextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2000.Description: 12 s. : il. ; 30 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 837330388X
- PN-EN 12138:2000
- Oznaczanie enzymatyczne zawartości kwasu D-jabłkowego - Metoda spektrometryczna z NAD
- Fruit and vegetable juices -Enzymatic determination of D-malic acid content - NAD spectrometric method [Other title]
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-6263 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000141573 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
ICS 67.160.20.
Zawiera tabl. i załączniki informacyjne.
Bibliogr. s. 10.
Wprowadza EN 12138:1997, IDT; Ustanowiona przez PKN dnia 27 listopada 2000 r.
