Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Soki owocowe i warzywne - Oznaczanie enzymatyczne zawartości kwasu D-jabłkowego - Metoda spektrometryczna z NAD PN-EN 12138 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2000.Description: 12 s. : il. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 837330388X
NUKAT: xx001379301Inne nry kontrolne: (OCoLC)751057119 Other title:
  • PN-EN 12138:2000
  • Oznaczanie enzymatyczne zawartości kwasu D-jabłkowego - Metoda spektrometryczna z NAD
  • Fruit and vegetable juices -Enzymatic determination of D-malic acid content - NAD spectrometric method [Other title]
Subject(s):

ICS 67.160.20.

Zawiera tabl. i załączniki informacyjne.

Bibliogr. s. 10.

Wprowadza EN 12138:1997, IDT; Ustanowiona przez PKN dnia 27 listopada 2000 r.