Substancje aromatyczne i aromaty spożywcze - Terminologia, klasyfikacja i metody badań PN-A-86946:1997/Az1 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 837312473X
- PN-A-86946:1997/Az1:2000
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-6076 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000142036 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
Zmiana do Polskiej Normy.
ICS 01.040.67; 67.220.20.
Niniejsza zmiana jest pierwszą zmianą do PN-A-86946:1997.
Ustanowiona przez Prezesa PKN dnia 25 sierpnia 2000 r.
Ustanowiona przez Prezesa PKN dnia 25 sierpnia 2000 r.