Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Substancje aromatyczne i aromaty spożywcze - Terminologia, klasyfikacja i metody badań PN-A-86946:1997/Az1 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2000.Description: [1] s. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 837312473X
Other title:
  • PN-A-86946:1997/Az1:2000
Subject(s):

Zmiana do Polskiej Normy.

ICS 01.040.67; 67.220.20.

Niniejsza zmiana jest pierwszą zmianą do PN-A-86946:1997.

Ustanowiona przez Prezesa PKN dnia 25 sierpnia 2000 r.

Ustanowiona przez Prezesa PKN dnia 25 sierpnia 2000 r.

Polska.
Polska.