Masło - Oznaczanie zawartości wody, suchej masy beztłuszczowej i tłuszczu - Cz. 2: Oznaczanie zawartości suchej masy beztłuszczowej (Metoda odwoławcza) PN-EN ISO 3727-2 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8324322884
- PN-EN ISO 3727-2:2004
- Butter - Determination of moisture, non-fat solids and fat contents - Part 2: Determination of non - fat solids content (Reference method) (ISO 3727-2:2001) [Other title]
- Cz. 2: Oznaczanie zawartości suchej masy beztłuszczowej (Metoda odwoławcza)
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-6891 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000141617 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
ICS 67.100.20.
Zawiera zał. inform. i tabl.
Bibliogr. s. 8.
Wprowadza EN ISO 3727-2:2001, IDT; ISO 3727-2:2001, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 3727-2:2002 (U); Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 7 listopada 2003 r.
Wprowadza EN ISO 3727-2:2001, IDT; ISO 3727-2:2001, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 3727-2:2002 (U); Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 7 listopada 2003 r.