Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Masło - Oznaczanie zawartości wody, suchej masy beztłuszczowej i tłuszczu - Cz. 2: Oznaczanie zawartości suchej masy beztłuszczowej (Metoda odwoławcza) PN-EN ISO 3727-2 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Polski Komitet Normalizacyjny, 2004.Description: 2, 8 s. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8324322884
Other title:
  • PN-EN ISO 3727-2:2004
  • Butter - Determination of moisture, non-fat solids and fat contents - Part 2: Determination of non - fat solids content (Reference method) (ISO 3727-2:2001) [Other title]
  • Cz. 2: Oznaczanie zawartości suchej masy beztłuszczowej (Metoda odwoławcza)
Subject(s):

ICS 67.100.20.

Zawiera zał. inform. i tabl.

Bibliogr. s. 8.

Wprowadza EN ISO 3727-2:2001, IDT; ISO 3727-2:2001, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 3727-2:2002 (U); Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 7 listopada 2003 r.

Wprowadza EN ISO 3727-2:2001, IDT; ISO 3727-2:2001, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 3727-2:2002 (U); Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 7 listopada 2003 r.

Polska.
Polska.