Mięso i przetwory mięsne - Oznaczanie zawartości tłuszczu wolnego PN-ISO 1444 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 837179942X
- PN-ISO 1444
- Nr ujednolicony: PN-ISO 1444:2000
- Oznaczanie zawartości tłuszczu wolnego
- Meat and meat products - Determination of free fat content [Inny tytuł]
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-6052 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000142039 |
Liczba zamówień: 0
Przeglądanie Biblioteka Główna URK półki, Lokalizacja półki: Czytelnia WTŻ Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
ICS 67.120.10.
Bibliogr. s. 7.
Ustanowiona 14 czerwca 2000 r. ; Zamiast PN-73/A-82111 ; Wprowadza: ISO 1444:1996, IDT.
Ustanowiona 14 czerwca 2000 r. ; Zamiast PN-73/A-82111 ; Wprowadza: ISO 1444:1996, IDT.