Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Mięso i przetwory mięsne - Oznaczanie zawartości tłuszczu wolnego PN-ISO 1444 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język oryginału: angielski Szczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2000.Opis: 7 s. ; 30 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 837179942X
Inny tytuł:
  • PN-ISO 1444
  • Nr ujednolicony: PN-ISO 1444:2000
  • Oznaczanie zawartości tłuszczu wolnego
  • Meat and meat products - Determination of free fat content [Inny tytuł]
Tematy: