Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Artykuły żywnościowe - Oznaczanie zawartości acesulfamu K w preparatach słodzących do bezpośredniego stosowania - Metoda spektrometryczna PN-EN 1377 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 1999.Description: 8 s. : il. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8373122222
NUKAT: xx004106656Inne nry kontrolne: (OCoLC)1005170337 Other title:
  • Nr ujednolicony: PN-EN 1377:1999
  • Oznaczanie zawartości acesulfamu K w preparatach słodzących do bezpośredniego stosowania
  • Metoda spektrometryczna
  • Foodstuffs - Determination of acesulfame K table top sweetener preparations - Spectrometric method [Other title]
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-6059 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000142043
Total holds: 0

ICS 67.180.10.

Bibliogr. s. 8.

Ustanowiona 22 października 1999 r.

Tłuaczenie angielskiej wersji normy europejskiej EN 1377:1996+AC:1996.