Artykuły żywnościowe - Oznaczanie zawartości acesulfamu K w preparatach słodzących do bezpośredniego stosowania - Metoda spektrometryczna PN-EN 1377 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8373122222
- Nr ujednolicony: PN-EN 1377:1999
- Oznaczanie zawartości acesulfamu K w preparatach słodzących do bezpośredniego stosowania
- Metoda spektrometryczna
- Foodstuffs - Determination of acesulfame K table top sweetener preparations - Spectrometric method [Other title]
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-6059 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000142043 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
ICS 67.180.10.
Bibliogr. s. 8.
Tłuaczenie angielskiej wersji normy europejskiej EN 1377:1996+AC:1996.
Ustanowiona 22 października 1999 r.
Ustanowiona 22 października 1999 r.
Tłuaczenie angielskiej wersji normy europejskiej EN 1377:1996+AC:1996.