Mięso i przetwory mięsne - Oznaczanie zawartości hydroksyproliny PN-ISO 3496 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
TextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2000.Description: 8 s. ; 30 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8371798784
- PN-ISO 3496
- Nr ujednolicony: PN-ISO 3496:2000
- Oznaczanie zawartości hydroksyproliny
- Meat and meat products - Determination of the hydroxyproline content [Other title]
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-6017 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000142047 |
Total holds: 0
ICS 67.120.10.
Ustanowiona 14 czerwca 2000 r. ; Wprowadza ISO 3496:1994, IDT.
