Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Mięso i przetwory mięsne - Oznaczanie zawartości hydroksyproliny PN-ISO 3496 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2000.Description: 8 s. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8371798784
NUKAT: xx004105619Inne nry kontrolne: (OCoLC)1005149473 Other title:
  • PN-ISO 3496
  • Nr ujednolicony: PN-ISO 3496:2000
  • Oznaczanie zawartości hydroksyproliny
  • Meat and meat products - Determination of the hydroxyproline content [Other title]
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-6017 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000142047
Total holds: 0

ICS 67.120.10.

Ustanowiona 14 czerwca 2000 r. ; Wprowadza ISO 3496:1994, IDT.