Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Mięso i przetwory mięsne - Oznaczanie zawartości hydroksyproliny PN-ISO 3496 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język oryginału: angielski Szczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2000.Opis: 8 s. ; 30 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8371798784
NUKAT: xx004105619Inne nry kontrolne: (OCoLC)1005149473 Inny tytuł:
  • PN-ISO 3496
  • Nr ujednolicony: PN-ISO 3496:2000
  • Oznaczanie zawartości hydroksyproliny
  • Meat and meat products - Determination of the hydroxyproline content [Inny tytuł]
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Kod kreskowy
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-6017 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000142047
Liczba zamówień: 0

ICS 67.120.10.

Ustanowiona 14 czerwca 2000 r. ; Wprowadza ISO 3496:1994, IDT.