Mięso i przetwory mięsne - Oznaczanie zawartości hydroksyproliny PN-ISO 3496 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Rodzaj materiału:
TekstJęzyk: polski Język oryginału: angielski Szczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2000.Opis: 8 s. ; 30 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8371798784
- PN-ISO 3496
- Nr ujednolicony: PN-ISO 3496:2000
- Oznaczanie zawartości hydroksyproliny
- Meat and meat products - Determination of the hydroxyproline content [Inny tytuł]
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-6017 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000142047 |
Liczba zamówień: 0
ICS 67.120.10.
Ustanowiona 14 czerwca 2000 r. ; Wprowadza ISO 3496:1994, IDT.
