Mięso i przetwory mięsne - Pobieranie i przygotowywanie próbek do badań - Przygotowanie próbek do badań mikrobiologicznych PN-ISO 3100-2 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
TextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2000.Description: 9 s. ; 30 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8371798776
- PN-ISO 3100-2
- Nr ujednolicony: PN-ISO 3100-2:2000
- Meat and meat products - Sampling and preparation of test samples - Part 2: Preparation of test samples for microbiological examination [Other title]
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-6038 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000142049 |
Total holds: 0
ICS 07.100.30.
Ustanowiona 14 czerwca 2000 r. ; Wprowadza: ISO 3100-2:1988, IDT.
