Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Mięso i przetwory mięsne - Pobieranie i przygotowywanie próbek do badań - Przygotowanie próbek do badań mikrobiologicznych PN-ISO 3100-2 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2000.Description: 9 s. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8371798776
Other title:
  • PN-ISO 3100-2
  • Nr ujednolicony: PN-ISO 3100-2:2000
  • Meat and meat products - Sampling and preparation of test samples - Part 2: Preparation of test samples for microbiological examination [Other title]
Subject(s):

ICS 07.100.30.

Ustanowiona 14 czerwca 2000 r. ; Wprowadza: ISO 3100-2:1988, IDT.

Ustanowiona 14 czerwca 2000 r. ; Wprowadza: ISO 3100-2:1988, IDT.