Mięso i przetwory mięsne - Pobieranie i przygotowywanie próbek do badań - Przygotowanie próbek do badań mikrobiologicznych PN-ISO 3100-2 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8371798776
- PN-ISO 3100-2
- Nr ujednolicony: PN-ISO 3100-2:2000
- Meat and meat products - Sampling and preparation of test samples - Part 2: Preparation of test samples for microbiological examination [Other title]
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-6038 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000142049 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
ICS 07.100.30.
Ustanowiona 14 czerwca 2000 r. ; Wprowadza: ISO 3100-2:1988, IDT.
Ustanowiona 14 czerwca 2000 r. ; Wprowadza: ISO 3100-2:1988, IDT.