Mięso i przetwory mięsne - Oznaczanie zawartości wody (metoda odwoławcza) PN-ISO 1442 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Rodzaj materiału:
TekstJęzyk: polski Język oryginału: angielski Szczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2000.Opis: 9 s. : il. ; 30 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8371799462
- PN-ISO 1442
- Nr ujednolicony: PN-ISO 1442:2000
- Meat and meat products - Determination of moisture content (Reference method) [Inny tytuł]
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-6051 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000142054 |
Liczba zamówień: 0
ICS 67.120.10.
Bibliogr. s. 8.
Ustanowiona 14 czerwca 2000 r. ; Zamiast PN-73/A-82110 ; Wprowadza: ISO 1442:1997, IDT.
