Mięso i przetwory mięsne - Oznaczanie zawartości wody (metoda odwoławcza) PN-ISO 1442 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8371799462
- PN-ISO 1442
- Nr ujednolicony: PN-ISO 1442:2000
- Meat and meat products - Determination of moisture content (Reference method) [Other title]
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-6051 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000142054 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
ICS 67.120.10.
Bibliogr. s. 8.
Ustanowiona 14 czerwca 2000 r. ; Zamiast PN-73/A-82110 ; Wprowadza: ISO 1442:1997, IDT.
Ustanowiona 14 czerwca 2000 r. ; Zamiast PN-73/A-82110 ; Wprowadza: ISO 1442:1997, IDT.