Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Artykuły żywnościowe - Oznaczanie fumonizyn B1 i B2 w kukurydzy - Metoda HPLC z oczyszczaniem za pomocą ekstrakcji do fazy stałej PN-EN 13585 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język oryginału: angielski Szczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2002.Opis: 2, 15 s. : il. ; 30 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8371797303
Inny tytuł:
  • Nr ujednolicony: PN-EN 13585:2002
  • Oznaczanie fumonizyn B1 i B2 w kukurydzy
  • Foodstuffs - Determination of fumonisins B1 and B2 in maize - HPLC method with solid phase extraction clean-up [Inny tytuł]
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-6799 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000142071
Liczba zamówień: 0

ICS 67.060.

Bibliogr. s. 15.

Wprowadza EN 13585:2001, IDT; Zastępuje PN-EN 13585:2002 (U); Ustanowiona przez PKN dnia 23 grudnia 2002 r.

Wprowadza EN 13585:2001, IDT; Zastępuje PN-EN 13585:2002 (U); Ustanowiona przez PKN dnia 23 grudnia 2002 r.