Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Mleko i przetwory mleczne - Oznaczanie zawartości tłuszczu - Kolby typu Mojonnier do ekstrakcji tłuszczu PN-ISO 3889 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język oryginału: angielski Szczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2002.Opis: 8 s. : il. ; 30 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8373401350
NUKAT: xx004107737Inne nry kontrolne: (OCoLC)1005164677 Inny tytuł:
  • Nr ujednolicony : PN-ISO 3889:2002
  • Kolby typu Mojonnier do ekstrakcji tłuszczu
  • Milk and milk products - Determination of fat content - Mojonnier-type fat extraction flasks [Inny tytuł]
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Kod kreskowy
Normy Normy Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ PN-6776 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000142081
Liczba zamówień: 0

ICS 67.100.01; 67.260.

Ustanowiona 16 grudnia 2002 r.

Tłumaczenie angielskiej wersji normy międzynarodowej ISO 3889:1977.