Mleko i przetwory mleczne - Oznaczanie zawartości tłuszczu - Kolby typu Mojonnier do ekstrakcji tłuszczu PN-ISO 3889 / Polski Komitet Normalizacyjny.
Rodzaj materiału:
TekstJęzyk: polski Język oryginału: angielski Szczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2002.Opis: 8 s. : il. ; 30 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8373401350
- Nr ujednolicony : PN-ISO 3889:2002
- Kolby typu Mojonnier do ekstrakcji tłuszczu
- Milk and milk products - Determination of fat content - Mojonnier-type fat extraction flasks [Inny tytuł]
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Normy
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | PN-6776 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000142081 |
Liczba zamówień: 0
ICS 67.100.01; 67.260.
Ustanowiona 16 grudnia 2002 r.
Tłumaczenie angielskiej wersji normy międzynarodowej ISO 3889:1977.
