Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Mleko i przetwory mleczne - Oznaczanie zawartości tłuszczu - Kolby typu Mojonnier do ekstrakcji tłuszczu PN-ISO 3889 / Polski Komitet Normalizacyjny.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: English Publication details: Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne ALFA-WERO, 2002.Description: 8 s. : il. ; 30 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8373401350
Other title:
  • Nr ujednolicony : PN-ISO 3889:2002
  • Kolby typu Mojonnier do ekstrakcji tłuszczu
  • Milk and milk products - Determination of fat content - Mojonnier-type fat extraction flasks [Other title]
Subject(s):

ICS 67.100.01; 67.260.

Tłumaczenie angielskiej wersji normy międzynarodowej ISO 3889:1977.

Ustanowiona 16 grudnia 2002 r.

Ustanowiona 16 grudnia 2002 r.

Tłumaczenie angielskiej wersji normy międzynarodowej ISO 3889:1977.